"Systeemplafonds: Ruimte voor stijl en functie."

Metalen Systeemplafonds

In een systeemplafond is elke plafondtegel uitneembaar. Het plenum - de ruimte tussen het bouwkundige plafond en het valse plafond - blijft op deze manier vlot bereikbaar.

Zo heb je steeds toegang tot de bovenliggende technieken, zoals het ventilatiesysteem of kabelgoten, voor onderhoud of herstellingen. Doordat we met verschillende merken en systemen werken kunnen we tal van toepassingen zoals afwasbaar of akoestische systemen voorstellen en plaatsen.

systeemplafond-min.jpg
plafond systeem.png

Steenwol Tegels

Voor systeemplafonds kunnen we ook werken met steenwol tegels, die zowel isolatie als goede akoestiek bieden. Een systeemplafond, met  steenwol tegels, zorgt voor grote flexibiliteit in je kantoor, praktijkruimte, winkel of openbare ruimte.

Een verlichtingstegel verplaatsen of bijzetten? Het plafond en de verlichting passen zich aan jouw behoeften aan, niet omgekeerd.

FRP-Wanden & Plafonds

FRP Wannden en Plafonds zijn gemaakt uit Fiber Reinforced Polyester. Dit composietmateriaal combineert het beste van 2 werelden. Dankzij de ingewoven vezels zijn deze structuren uitermate stevig. 

Het polyester microcoating maakt dat deze oppervlakten ook eenvoudig afwasbaar zijn. 

FRP systeem.jpg

Gratis offerte aanvragen

Ja, graag!

Copyright 2024 Webdesign by Puzzle